Live Account (English)

Open a Live Forex Account in 5 easy steps

(requires a minimum initial deposit of $250 to open an account)

Before you are openning a live account, Please Read Our Customer Agreement

Follow the five easy steps below and in no time you will be ready to start trading in the forex markets.

  1. Complete the application form below:
    - For Individual Account: Click here
    - For Join Account: Click Here
    - For Corporate Account, please contact us at info@gainscope.com for further information
  2. Submit Identification document*  to submit@gainscope.com
    with email subject : "Submit identification to open a live account in Gainscope"
  3. Wait in 1 or 3 days, until we have finished to verify your application
  4. Received your account login number (through email)
  5. Fund your account and start trading
*Acceptable forms of identification document:
(We require 2 forms of identification for each applicant listed on the account)
Copy of a Valid Unexpired Driving License
OR
Copy of a Valid Unexpired Passport
OR
Copy of a Valid Unexpired National Identity Card
AND Copy of a Recent Statement from a Recognized Bank
OR
Copy of a Recent Utility Bill
OR
Copy of a Government-issued Document w/Residential Address

Openning an Additional acocunt (sub account):
If you want to have more than one account, please write us an E-Mail to info@gainscope.com with an official request. Make sure that you provide your primary live account login number and your full name. We will send the instruction to your email.

Comments

  1. muhammad ismail says:

    can i open forex account for copy trades under your account with minimum deposit 250$ and what is the procedure for this , can i earn some money from this method , is it join account and how much i can earn in a month , please explain me

    • Gainscope FX says:

      Yes, you can ($250)

      we are not an investment company, but we are a forex trade
      how much you can earn is depends on your trading skill

  2. Saya udh regis untuk account livenya tapi koq gak bisa lihat tren harga emas yah? Apa emang gak bisa untuk transaksi emas?

  3. met.sore admin saya dah daftar dah ke fxdd dah email no akun trading 75xxxx beserta pswd trading dah tak coba mt4 dah online dah tak coba di user login dah bisa apa bisa langsung transfers..deposit apa nunggu verifikasi akun live saya..trims

  4. Malam master
    Saya mau tanya pergerakan demo FXDD demo dan akun real gaincope pa sama?
    Spread y didemo FXDD dan real gancope pa sama?
    Alasan saya menanyakan ni demo(uang boongan) real(uang asli)
    Karna banyak broker sekarang scam dan frezz dibuat y
    Thx master

  5. Asim Waluyo says:

    Berapa jumlah deposit minimal di gainscope?

  6. Hara Prima says:

    Di Gainscope apa menyediakan fasilitas untuk options trading ( saham ) ?

  7. Apakah ada PAMM Account ya ? Gimana caranya dan berapa minimal deposit ?

  8. Apa di gainscope bisa scalping? Dianggap scalping apa karena bermain dalam x menit atau x pips /
    trims

  9. Embong Ludhiharto says:

    dari cara2 deposite di Gainscope mana yg tercepat accountnya tiba di FXDD Malta MT4

    • Gainscope FX says:

      kalau jumlah kecil bisa menggunakan kartu kredit ataupun skrill.
      sedangkan untuk jumlah besar bisa menggunakan bank wire transfer.

  10. CS support online sampai jam berapa ya?

    trims

  11. Kalo di komputer saya pernah diinstal MT4 dari yg lain, apakah harus download dan instal lagi dari FDDX? thx

Speak Your Mind

*

CAPTCHA

*

Forex dan Valas adalah suatu Perdagangan yang Beresiko Tinggi, yang mungkin tidak cocok untuk sebagian Trader yang Belum Berpengalaman